Interview met Aart de Wilde, Huiswerkbegeleiding

Interview met Aart De Wilde

wildehwb_adminGeen categorie

De Wilde Huiswerkbegeleiding is ontstaan vanuit de gedachte dat ik een dienst wilde aanbieden die stress uit de schoolervaring haalt. Ik wilde iets creëren waar wij zelf in onze schooltijd graag gebruik van hadden gemaakt. Zowel bij leerlingen als bij ouders. Met een nog niet aangeboden niveau van professionaliteit. Met dat in het achterhoofd is De Wilde Huiswerkbegeleiding geboren.

En toen?

We hebben een plek gecreëerd die uitnodigt tot studeren. Dit komt in alle facetten terug: van de stoelen tot de begeleiders en het pand tot de Cup-a-Soup. Alles moet van hoge kwaliteit zijn. We vergelijken ons graag met topsport, ook daar moet je goede faciliteiten hebben om de beste prestaties te leveren en het maximale eruit te kunnen halen. Trainingscomplex De Herdgang van PSV heeft ons geïnspireerd.

Ons doel is om leerlingen boven zichzelf uit te laten stijgen. Pas dan zijn we tevreden. Iemand die een hekel aan wiskunde heeft omdat hij of zij er slecht in is, kan ervaren dat het door middel van oefening niet stressvol hoeft te zijn. Het kan daadwerkelijk een les voor het leven zijn als leerlingen beseffen dat ze door toewijding en concentratie dingen kunnen bereiken die ze eerder niet voor mogelijk achtten.

Waarom De Wilde?

Wat ons uitzonderlijk maakt is de toewijding van onze mensen. We zijn ook avonds en in het weekend beschikbaar voor vragen. Verder zijn we ook in het weekend open. Veel ouders hebben op de zondag een strijd met hun kinderen over huiswerk. Als ze twee uurtjes bij ons langskomen zijn ze vaak klaar, hebben de leerlingen nog genoeg tijd om leuke dingen te doen én kunnen de ouders genieten van hun welverdiende zondag.

Wat kunnen leerlingen en ouders verwachten?

Leerlingen komen een aantal vaste dagen per week naar onze vestiging. In onze speciale planagenda’s plannen ze hun werk in en gaan aan de slag. Als ze tussendoor een vraag hebben krijgen ze één op één uitleg in onze spreekkamers van onze vakinhoudelijke experts. Volgende dag een toets? Dan word je altijd overhoord. Het is een totaalpakket van o.a. een rustige werkplek, een stok achter de deur, weinig prikkels, hulp met planning en structuur, controle en vakinhoudelijke uitleg.

Huiswerkbegeleiding bij de Wilde:

  • Professionele begeleiding
  • Vakinhoudelijke uitleg door hoogopgeleide begeleiders
  • Werken met hoogwaardig materiaal, zoals Apple Macbooks en iPads
  • Warme, persoonlijke sfeer
  • Betere punten
  • Minder strijd thuis vanwege school
  • Minder stress

Wilt u minder strijd, stress én betere resultaten voor uw kind? Plan vrijblijvend een kennismaking en we kijken samen hoe we u en uw kind kunnen helpen!