Wat is huiswerkbegeleiding bij de Wilde?

 • Uw kind leert leren en plannen

  Een onmiskenbare vaardigheid voor de rest van zijn of haar studerende en werkende leven.

 • Persoonlijke aandacht

  Elke leerling is anders. Een ieder krijgt de persoonlijke aandacht en ondersteuning die bij hem of haar past.

 • Resultaat gerichte aanpak

  In het schooljaar '21-'22 lag het slagingspercentage van onze leerlingen op 94.3%. Hun cijfers gingen gemiddeld met 1.7 omhoog.

 • Altijd bereikbaar

  Ook in de avond of het weekend. Wij staan altijd klaar. Telefonisch, per e-mail of Whatsapp.

 • Professionele locaties

  Moderne fijne ruimtes, goed geventileerd en met airco. Hoogwaardige meubilair en high-end Apple apparatuur.

 • Open in vakanties en op zondag

  Proefwerkweek na de vakantie of andere opdrachten? Wij zijn ook in de schoolvakanties en op zondag geopend.

Heeft u interesse in onze huiswerkbegeleiding voor uw kind?
Aarzel niet en kom dan nu 4 weken geheel vrijblijvend proberen.
Het gebeurt zelden, maar bent u niet tevreden? U krijgt uw geld terug.

4 weken proberen

Locatie: Tilburg Centrum


Zeer centraal gelegen: onze huiswerkbegleiding locatie ligt aan de Spoorlaan midden in het centrum van Tilburg. Op slechts vijf minuten lopen van het centraal station; met het met openbaar vervoer erg goed bereikbaar. Er is meer dan voldoende ruimte om je fiets (bewaakt) te stallen. Ook voor de deur parkeren is mogelijk.

Probeer 4 weken in Tilburg
 • Locatie Tilburg, Huiswerkbegeleiding: Centrum, Spoorlaan
 • Locatie Eindhoven, Huiswerkbegeleiding: Persoonlijke Begeleiding
 • Bijles & Huiswerkbegeleiding Tilburg, Persoonlijke kennismaking.
 • Bijles & Huiswerkbegeleiding Tilburg, Vakinhoudelijke ondersteuning.
 • Bijles & Huiswerkbegeleiding Tilburg.

Welke diensten

kunt u van ons verwachten?

 • Een persoonlijk kennismakingsgesprek

  Uiteraard geheel vrijblijvend

 • Het controleren van de gemaakte planning

  op kwaliteit en haalbaarheid

 • Overhoren / controleren

  van minimaal één vak per dag

 • Een proefperiode van vier weken.

  Bevalt de begeleiding niet, dan wordt deze kosteloos stopgezet

 • Het aanleren van en het houden aan planning

 • Dagelijkse updates

  die u kunt volgen via uw smartphone, tablet of desktop

 • Vakinhoudelijke ondersteuning

  voor alle vakken

 • Een startgesprek met uw zoon/dochter

  waarin we gezamenlijk duidelijke afspraken maken over de verwachtingen en werkwijze

Kom kennismaken

Ervaringen

Van ouders en Leerlingen

Diploma gehaald

Onze zoon Camiel had zijn HAVO-diploma zonder Aart nooit gehaald! Als ouders waren wij vooral tevreden over het intensieve contact met Aart de Wilde en de terugkoppelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat het leren plannen Camiel in zijn vervolgstudie erg zal helpen!

Irene Billet
Eindhoven 2019

Van 5 naar 0 onvoldoendes

Vorig jaar begonnen bij de huiswerkbegeleiding met 5 onvoldoendes en kon uiteindelijk over met 0! In de studieruimte kon ik me goed concentreren en er is genoeg hulp als je iets niet snapt. Ook was het fijn dat je gebruik kon maken van MacBooks, je hoeft niet je eigen laptop mee te nemen.

Fabiènne Kivits
Eindhoven 2019

Persoonlijke aandacht

We zijn erg tevreden! Begeleiding in het plannen van haar huiswerk en het overhoren is persoonlijk en aandachtig. Ze wordt positief gestimuleerd om te 'knallen' voor een toets. Ze kan in alle rust leren en de stof te begrijpen door de deskundigheid van alle medewerkers.

Nancy van de Vijfeik
Waalre 2019

Over naar HAVO 4

Onze dochter is de laatste 2 maanden voor de vakantie begonnen. Ze moest nog een goede eindsprint maken en ze is mede dankzij Aart en zijn team over naar HAVO 4. Na de vakantie begint ze weer bij de huiswerkbegeleiding. Ook het meedenken en de flexibiliteit van Aart vonden wij top.

Jessika van de Wetering
Eindhoven 2019

Individuele aandacht

Volle aandacht voor de individuele problemen in het leertraject van de leerling met daarin een prima begeleiding. Dat was precies wat we zochten. Onze zoon heeft motivatie en doorzettingsvermogen gevonden en is geslaagd voor zijn HAVO-diploma. Groet van trotse ouders.

Wouter and Monique Kolster
Dommelen 2019

100% betrokkenheid

Aart en medewerkers hebben onze Nieki prima geholpen met het maken van huiswerk en overhoren van toetsen. De communicatie loopt goed, ook wanneer er dingen wat minder gingen. De betrokkenheid van Aart en zijn team is altijd 100%. We zijn erg tevreden ouders!

Laura Verbeek
Waalre 2018

Zeer betrokken en meedenkend

Goed georganiseerde en gestructureerde begeleiding. Prettige en snelle communicatie. Aart is zeer betrokken en meedenkend! In maart is mijn dochter gestart omdat haar schoolresultaten onvoldoende waren. Mede dankzij Aart en zijn team is ze nu over naar HAVO 4!

Anne-Mieke van Duivenboden
Waalre 2018

Resultaten geweldig & fijne tijd

Beste Aart & team, Super bedankt voor de begeleiding van Bas ‘t afgelopen studiejaar. De resultaten waren, mede door jullie persoonlijke aandacht en professionele aanpak, geweldig en Bas heeft een erg fijne tijd bij jullie huiswerkbegeleiding gehad!

Marie-José van den Hoogenband
Waalre 2018

Flexibel met dagen

Mats en Thijmen hebben ontzettend veel aan de fijne en goede begeleiding gehad. Flexibel met dagen en als we om extra hulp vroegen, dan werd dit meteen geregeld. Echt heel fijn. Volgend jaar zien jullie ze weer verschijnen. Scheelt ons weer een heleboel stress ;-).

Jacqueline Scheffers-Veelenturf
Waalre 2018

Rust wedergekeerd

Sinds mijn dochter Amber huiswerkbegeleiding volgt is de rust wedergekeerd in huis. Als er toetsen zijn wordt ze de dag ervoor overhoord en als ze iets niet snapt krijgt ze goede uitleg. Aart houdt goed in de gaten of “de aanwezigheid” klopt en bij twijfel is er direct contact!

Susan de Keizer
Waalre 2018

Leren plannen

Nogmaals bedankt Aart en het team! Mede dankzij jullie heeft Indah goed leren plannen dit jaar zodat ze het vanaf nu ook alleen kan doen op het vwo. Ze heeft geweldige punten ondanks dat de overgang van basisschool/brugklas erg groot is. Heel blij mee dus!

Ilana van der Velden-Goudsmit
Waalre 2018

Yess havo diploma binnen ?

En daarvoor wil ik zeker ‘De Wilde Huiswerkbegeleiding’ bedanken voor al hun hulp en begeleiding waardoor ik ook onder andere zulke goeie cijfers op mijn eindlijst heb. Door hun begreep ik eindelijk de leerstof bij vakken waar ik moeite mee had. Ik kan jullie niet genoeg bedanken!

Chloë Mateman
Veldhoven 2018

Goede begeleiding

Bedankt voor het afgelopen jaar team! Bas en Jens gaan regelmatig naar Aart... ze worden goed begeleid en willen volgend schooljaar weer terug komen. Als ze een keer niet kunnen dan is er altijd een mogelijkheid om het een andere keer in te halen. Ook de zondag-opening is een uitkomst!

Sabine Hezemans
Waalre 2018

Korte lijnen

Onze zoon is halverwege het schooljaar ingestroomd bij Aart en zijn team! We zijn erg tevreden over de begeleiding en het leren plannen. Ook de korte lijnen om te overleggen met Aart, is erg prettig en waardevol. De rust is weer terug in huis! Aart en team allemaal erg bedankt.

Sonja Hoogewerff
Waalre 2018

Toegewijd team

De aandacht bij de intake sprak ons erg aan en de aanpak van de leerproblemen van onze zoon. Via ClassDojo konden wij de voortgang zien in taken, motivatie, agenda, mentaliteit. Door jouw huiswerkbegeleiding is hij geslaagd! Een team van toegewijde mensen. Optimale situatie om te studeren.

Mia en Marc Knippenberg
Waalre 2017

Helemaal top

Onze zoon met VMBO-t / HAVO advies heeft ADD, zijn resultaten gingen gedurende de jaren achteruit. De deskundige begeleiding, het persoonlijke contact met ons en de goeie sfeer bij Aart hebben hun vruchten afgeworpen. Hij is over naar HAVO 3 en loopt al een week lang rond met een big smile!!

Maudy van Iersel
Waalre 2017

Professioneel maar cosy

Aart kijkt echt naar het kind zelf: waar heeft hij extra behoefte aan, is hij het beste te motiveren, kan ik hem echt helpen! Het contact met de ouders is super fijn omtrent de voortgang! Een leuke, leerzame, professionele maar toch 'cosy' leeromgeving voor je kind en een dikke aanrader!

Sophie Notenboom
Eindhoven 2017

Lol bij huiswerk

De persoonlijke aanpak, afspraken worden nagekomen en de goede communicatie maakt dat wij als ouders al snel vertrouwen kregen in de aanpak van De Wilde Huiswerkbegeleiding. Onze zoon kreeg meer lol in het huiswerk maken, heeft zijn zaakjes nu op orde en steekt daardoor goed in zijn vel.

Jolanda Bakker
Waalre 2017

Fun doing Homework

The personalized approach, agreements being upheld and good communication combine to give us as parents confidence in the approach of “De Wilde Huiswerkbegeleiding”. Our son enjoyed his homework more, has his things in order and feels more confident.

Jolanda Bakker
Waalre 2017

Professional and Cosy

Aart really looks at the child itself: What do they need extra, how can I best motivate them, can I really help them! The contact with the parents is super nice surrounding the progress! A fun, educational, professional, yet cosy study environment for your child and a solid recommendation!

Sophie Notenboom
Eindhoven 2017

Absolute Class

Our son with VMBO-t/HAVO recommended level has ADD, his grades were declining over the years. The expert guidance, the personal contact with us and the good atmosphere at Aart have proven fruitful. He has moved on to HAVO 3 and is walking around with a big smile for the past week!

Maudy van Iersel
Waalre 2017

Dedicated Team

The personal attention during the intake appealed to us greatly as did the approach for the learning difficulties of our son. Through ClassDojo we could follow the progress in tasks, motivation, his planner, and mentality. Through your homework guidance, he graduated! A team of dedicated people. An optimal situation to study.

Mia and Marc Knippenberg
Waalre 2017

Short lines of communication

Our son started with Aart and his team halfway through the school year! We are very satisfied with the guidance and help in learning how to plan. The quick communication lines to discuss anything with Aart is also really pleasant and valuable. Peace has returned to our home! Thank you so much to Aart and the team.

Sonja Hoogewerff
Waalre 2018

Good Guidance

Thank you for the past year, team! Bas and Jens regularly go to Aart.... They are given good guidance and want to come back next school year. If they cannot come sometimes there is always the option to schedule an extra day some other time. Opening hours on Sunday is also a great help.

Sabine Hezemans
Waalre 2018

Yesss, I got my HAVO diploma ?

And I definitely want to thank ‘De Wilde Huiswerkbegeleiding’ for all their help and guidance thanks to which I now have such good grades on my final report. Because of them I finally understood the subject matter in for courses I was struggling with. I cannot thank you enough!

Chloë Mateman
Veldhoven 2018

Learned to plan

Thanks again Aart and the team! In part thanks to you Indah has learned how to plan properly this year such that she can now manage VWO on her own. She has amazing grades even though the change from primary school to high school is substantial. So I am very happy!

Ilana van der Velden-Goudsmit
Waalre 2018

Peace at home returned

Since my daughter Amber started homework guidance our home has become peaceful again. If there are exams she is quizzed the day before and if there is anything she does not understand she receives a good explanation. Aart keeps track of whether she is present and if there is any uncertainty he contacts us right away!

Susan de Keizer
Waalre 2018

Flexible with days present

Mats and Thijmen profited immensely from the pleasant and good guidance. Flexibel with swapping days and if we requested extra help, this was immediately arranged. Really nice. You can expect them back next year. Saves us a lot of stress ;-).

Jacqueline Scheffers-Veelenturf
Waalre 2018

Great results and good times

Dear Aart & team, thank you so much for helping Bas this past year. The results were, in part due to your personal attention and professional approach, amazing and Bas had a really nice time at your homework guidance!

Marie-José van den Hoogenband
Waalre 2018

Involved and thinking along

Well organized and structured guidance. Pleasant and fast communication. Aart is very involved and co-operative! My daughter started in March because her results at school were insufficient. In part thanks to Aart and his team she is now moving on to HAVO 4!

Anne-Mieke van Duivenboden
Waalre 2018

Involvement 100%

Aart and his employees have helped our Nieki do homework and quiz before exams. Communication is no problem, even when some things are not going that well. The sense of involvement from Aart and his team is always 100%. We are very satisfied parents!

Laura Verbeek
Waalre 2018

Individual Attention

Full attention given to the individual problems encountered while a student is studying, with fine guidance offered to help. That was exactly what we were looking for. Our son has found motivation and perseverance and managed to graduate HAVO. Kind regards from proud parents.

Wouter en Monique Kolster
Dommelen 2019

On to HAVO 4

Our daughter started during the final 2 months before the summer holiday. She still had to complete a significant sprint and in part due to Aart and his team managed to make it to HAVO 4. She will be starting homework guidance again after the holiday. We also appreciated the way Aart thought along with us and his flexibility.

Jessika van de Wetering
Eindhoven 2019

Personal attention

We are very satisfied! Guidance with planning her homework and quizzing her on it is personalized and done with attention to detail. She is positively motivated to perform before an exam. She can study in a quiet environment and understand the subject matter thanks to the expertise of all employees.

Nancy van de Vijfeik
Waalre 2019

From 5 to 0 insufficient grades

We started homework guidance last year with 5 insufficient grades and finished the year with 0! I could concentrate really well in the study area and there is enough help if you don’t understand something. It was also nice that you could use MacBooks, you don’t need to bring your own laptop.

Fabiènne Kivits
Eindhoven 2019

Diploma in the Pocket

Our son Camiel would never have gotten his HAVO diploma without Aart! As parents we were especially satisfied with the close contact with Aart de Wilde and his feedback. We are convinced that learning how to plan is going to help Camiel in his future studies!

Irene Billet
Eindhoven 2019
Huiswerkbegeleiding, Bijles: Eindhoven, Waalre: Aart de Wilde
Aart de Wilde
Docent geschiedenis
Manager Tilburg

Persoonlijke aandacht is essentieel

Iedere leerling is anders. Daarom is persoonlijke aandacht essentieel in het onderwijs. Vanuit mijn achtergrond als geschiedenisleraar begeleid ik al meer dan 10 jaar leerlingen met veel plezier. Vanuit een een warme en professionele sfeer. Leerlingen voelen zich hierdoor op hun gemak en nemen school serieus: de ideale leeromgeving.

We kijken samen naar een aanpak die het beste bij uw zoon of dochter past. Uw kind leert te leren, en plannen, een investering waar hij of zij de rest van het leven profijt van heeft. Daarnaast helpt een team van experts uw kind inhoudelijk bij ieder vak.

We zien dat alle leerlingen profijt hebben van onze aanpak en ervoor zorgt dat het stukken beter gaat op school. Dit zorgt voor minder stress en een fijnere sfeer in huis.

Heeft u nog vragen? Stuur me een Whatsapp of E-mail Ik nodig u graag uit voor een kop koffie. Dan beantwoord ik al uw vragen en licht ik u onze werkwijze toe.

Stuur me een Whatsapp
Stuur me een Whatsapp
Stuur me een E-mail

Leerlingen

wij begeleiden met trots leerlingen van ca. 20 scholen


Vrijblijvende kennismaking

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een vrijblijvende kennismaking of heeft u vragen?
Neem dan via onderstaand formulier of gegevens contact met ons op.

Huiswerkbegeleiding Tilburg
Spoorlaan 308
5038 CC Tilburg

Mail: tilburg@dewildehuiswerkbegeleiding.nl
Tel: 06 - 21 66 63 81

Openingstijden
Ma t/m vrijdag: 13:00 – 18:30
Zondag: 11:00 – 14:00

Telefonisch en per e-mail zijn wij altijd bereikbaar

  Na het versturen van dit formulier nemen we binnen uiterlijk één dag contact met u op. Werkt het formulier niet? Stuur ons een Mail