Hoogwaardige bijles van specialisten

Maak korte metten met schoolstress. Heeft uw kind de planning, aanpak en structuur onder de knie, maar heeft hij/zij moeite met dat ene vak? Dan kan persoonlijke bijles uitkomst bieden. We nemen de stof door, behandelen alle vragen en maken samen de oefeningen. We zorgen ervoor dat uw kind weer zelfstandig verder kan.

 • Locatie naar keuze

  Onze bijles kan online, thuis of in een van onze professionele vestigingen.

 • Geen opzegtermijn

  Opzeggen kan op elk moment en per direct, zonder voorwaarden.

 • Zelf begeleider kiezen

  We hebben meerdere begeleiders, uw kind kiest zelf. Switchen kan altijd.

 • Geen minimum aantal lessen

  Geen minimum aantal lessen en geen bijkomende kosten.

Bijles iets voor uw kind?
Neem contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Vrijblijvend kennismaken
Tarieven

Bijles Tarieven per uur


Thuis

€40,-

Vrijblijvend kennismaken

Bijles Locatie: Eindhoven Centrum


Onze locatie ligt op de Jan van Hooffstraat 8 op de Markt in het centrum van Eindhoven. Daardoor zijn we erg toegankelijk voor leerlingen die met de fiets en het openbaar vervoer komen: de bushalte is voor de deur en een gratis bewaakte fietsenstalling om de hoek.

Vrijblijvend kennismaken in Eindhoven
 • Locatie Eindhoven, Huiswerkbegeleiding: Persoonlijke Begeleiding
 • Locatie Eindhoven Centrum: Huiswerkbegeleiding
 • Locatie Eindhoven Centrum, Huiswerkbegeleiding; Studiebegeleiding
 • Locatie Waalre: Huiswerkbegeleiding, Persoonlijke Studiebegeleiding
 • Locatie Waalre: Begeleid Studeren
 • Locatie Waalre: Huiswerkbegeleiding; Moderne apparatuur

Bijles Locatie: Waalre


Vlakbij de Eindhovenseweg ligt het sfeervolle pand aan de Raadhuisstraat 14 in (Aalst)Waalre. Het ligt net onder Eindhoven en op de fietsroute van leerlingen die in Waalre wonen. Vaak komen leerlingen in hun sportkleding om daarna meteen door te gaan naar de nabijgelegen hockeyclub Oranje-Rood te gaan. Fietsen staan veilig op ons eigen parkeerterrein en de bushalte is op een steenworp afstand.

Vrijblijvend kennismaken in Waalre

Locatie: Tilburg Centrum


Zeer centraal gelegen: onze locatie ligt aan de Spoorlaan midden in het centrum van Tilburg. Op slechts vijf minuten lopen van het centraal station; met het met openbaar vervoer erg goed bereikbaar. Er is meer dan voldoende ruimte om je fiets (bewaakt) te stallen. Ook voor de deur parkeren is mogelijk.

Vrijblijvend kennismaken in Tilburg
 • Locatie Tilburg, Huiswerkbegeleiding: Centrum, Spoorlaan
 • Locatie Eindhoven, Huiswerkbegeleiding: Persoonlijke Begeleiding
 • Bijles & Huiswerkbegeleiding Tilburg, Persoonlijke kennismaking.
 • Bijles & Huiswerkbegeleiding Tilburg, Vakinhoudelijke ondersteuning.
 • Locatie Eindhoven Centrum, Huiswerkbegeleiding; Studiebegeleiding

Flexibele openingstijden

Bijles wanneer het uitkomt

Het studieritme van elke leerling is persoonlijk, daar houden we dan ook rekening mee. In overleg kijken we naar het meest geschikte moment. Ook in het weekend en in de vakanties geven we bijles.

Vrijblijvend kennismaken

Ervaringen

Van ouders en Leerlingen

Diploma gehaald

Onze zoon Camiel had zijn HAVO-diploma zonder Aart nooit gehaald! Als ouders waren wij vooral tevreden over het intensieve contact met Aart de Wilde en de terugkoppelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat het leren plannen Camiel in zijn vervolgstudie erg zal helpen!

Irene Billet
Eindhoven 2019

Van 5 naar 0 onvoldoendes

Vorig jaar begonnen bij de huiswerkbegeleiding met 5 onvoldoendes en kon uiteindelijk over met 0! In de studieruimte kon ik me goed concentreren en er is genoeg hulp als je iets niet snapt. Ook was het fijn dat je gebruik kon maken van MacBooks, je hoeft niet je eigen laptop mee te nemen.

Fabiènne Kivits
Eindhoven 2019

Persoonlijke aandacht

We zijn erg tevreden! Begeleiding in het plannen van haar huiswerk en het overhoren is persoonlijk en aandachtig. Ze wordt positief gestimuleerd om te 'knallen' voor een toets. Ze kan in alle rust leren en de stof te begrijpen door de deskundigheid van alle medewerkers.

Nancy van de Vijfeik
Waalre 2019

Over naar HAVO 4

Onze dochter is de laatste 2 maanden voor de vakantie begonnen. Ze moest nog een goede eindsprint maken en ze is mede dankzij Aart en zijn team over naar HAVO 4. Na de vakantie begint ze weer bij de huiswerkbegeleiding. Ook het meedenken en de flexibiliteit van Aart vonden wij top.

Jessika van de Wetering
Eindhoven 2019

Individuele aandacht

Volle aandacht voor de individuele problemen in het leertraject van de leerling met daarin een prima begeleiding. Dat was precies wat we zochten. Onze zoon heeft motivatie en doorzettingsvermogen gevonden en is geslaagd voor zijn HAVO-diploma. Groet van trotse ouders.

Wouter and Monique Kolster
Dommelen 2019

100% betrokkenheid

Aart en medewerkers hebben onze Nieki prima geholpen met het maken van huiswerk en overhoren van toetsen. De communicatie loopt goed, ook wanneer er dingen wat minder gingen. De betrokkenheid van Aart en zijn team is altijd 100%. We zijn erg tevreden ouders!

Laura Verbeek
Waalre 2018

Zeer betrokken en meedenkend

Goed georganiseerde en gestructureerde begeleiding. Prettige en snelle communicatie. Aart is zeer betrokken en meedenkend! In maart is mijn dochter gestart omdat haar schoolresultaten onvoldoende waren. Mede dankzij Aart en zijn team is ze nu over naar HAVO 4!

Anne-Mieke van Duivenboden
Waalre 2018

Resultaten geweldig & fijne tijd

Beste Aart & team, Super bedankt voor de begeleiding van Bas ‘t afgelopen studiejaar. De resultaten waren, mede door jullie persoonlijke aandacht en professionele aanpak, geweldig en Bas heeft een erg fijne tijd bij jullie huiswerkbegeleiding gehad!

Marie-José van den Hoogenband
Waalre 2018

Flexibel met dagen

Mats en Thijmen hebben ontzettend veel aan de fijne en goede begeleiding gehad. Flexibel met dagen en als we om extra hulp vroegen, dan werd dit meteen geregeld. Echt heel fijn. Volgend jaar zien jullie ze weer verschijnen. Scheelt ons weer een heleboel stress ;-).

Jacqueline Scheffers-Veelenturf
Waalre 2018

Rust wedergekeerd

Sinds mijn dochter Amber huiswerkbegeleiding volgt is de rust wedergekeerd in huis. Als er toetsen zijn wordt ze de dag ervoor overhoord en als ze iets niet snapt krijgt ze goede uitleg. Aart houdt goed in de gaten of “de aanwezigheid” klopt en bij twijfel is er direct contact!

Susan de Keizer
Waalre 2018

Leren plannen

Nogmaals bedankt Aart en het team! Mede dankzij jullie heeft Indah goed leren plannen dit jaar zodat ze het vanaf nu ook alleen kan doen op het vwo. Ze heeft geweldige punten ondanks dat de overgang van basisschool/brugklas erg groot is. Heel blij mee dus!

Ilana van der Velden-Goudsmit
Waalre 2018

Yess havo diploma binnen ?

En daarvoor wil ik zeker ‘De Wilde Huiswerkbegeleiding’ bedanken voor al hun hulp en begeleiding waardoor ik ook onder andere zulke goeie cijfers op mijn eindlijst heb. Door hun begreep ik eindelijk de leerstof bij vakken waar ik moeite mee had. Ik kan jullie niet genoeg bedanken!

Chloë Mateman
Veldhoven 2018

Goede begeleiding

Bedankt voor het afgelopen jaar team! Bas en Jens gaan regelmatig naar Aart... ze worden goed begeleid en willen volgend schooljaar weer terug komen. Als ze een keer niet kunnen dan is er altijd een mogelijkheid om het een andere keer in te halen. Ook de zondag-opening is een uitkomst!

Sabine Hezemans
Waalre 2018

Korte lijnen

Onze zoon is halverwege het schooljaar ingestroomd bij Aart en zijn team! We zijn erg tevreden over de begeleiding en het leren plannen. Ook de korte lijnen om te overleggen met Aart, is erg prettig en waardevol. De rust is weer terug in huis! Aart en team allemaal erg bedankt.

Sonja Hoogewerff
Waalre 2018

Toegewijd team

De aandacht bij de intake sprak ons erg aan en de aanpak van de leerproblemen van onze zoon. Via ClassDojo konden wij de voortgang zien in taken, motivatie, agenda, mentaliteit. Door jouw huiswerkbegeleiding is hij geslaagd! Een team van toegewijde mensen. Optimale situatie om te studeren.

Mia en Marc Knippenberg
Waalre 2017

Helemaal top

Onze zoon met VMBO-t / HAVO advies heeft ADD, zijn resultaten gingen gedurende de jaren achteruit. De deskundige begeleiding, het persoonlijke contact met ons en de goeie sfeer bij Aart hebben hun vruchten afgeworpen. Hij is over naar HAVO 3 en loopt al een week lang rond met een big smile!!

Maudy van Iersel
Waalre 2017

Professioneel maar cosy

Aart kijkt echt naar het kind zelf: waar heeft hij extra behoefte aan, is hij het beste te motiveren, kan ik hem echt helpen! Het contact met de ouders is super fijn omtrent de voortgang! Een leuke, leerzame, professionele maar toch 'cosy' leeromgeving voor je kind en een dikke aanrader!

Sophie Notenboom
Eindhoven 2017

Lol bij huiswerk

De persoonlijke aanpak, afspraken worden nagekomen en de goede communicatie maakt dat wij als ouders al snel vertrouwen kregen in de aanpak van De Wilde Huiswerkbegeleiding. Onze zoon kreeg meer lol in het huiswerk maken, heeft zijn zaakjes nu op orde en steekt daardoor goed in zijn vel.

Jolanda Bakker
Waalre 2017
Volg de Wilde Huiswerk begeleiding

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij en het laatste nieuws van de Wilde Huiswerkbegeleiding? Volg ons op Facebook.

Leerlingen

wij begeleiden met trots leerlingen van ca. 20 scholen


Huiswerkbegeleiding, Leerlingen, Weredi, Valkenswaard
Huiswerkbegeleiding, Leerlingen, Sint Joris College, Eindhoven
Huiswerkbegeleiding, Leerlingen, Dr. Knippenberg College, Helmond
Huiswerkbegeleiding, International School Eindhoven
Huiswerkbegeleiding Leerlingen, Van Maerlant Lyceum Eindhoven
Huiswerkbegeleiding Leerlingen, Huygens Lyceum Eindhoven
Huiswerkbegeleiding Leerlingen, Augustinianum Eindhoven
Huiswerkbegeleiding Leerlingen, Montessori College, Eindhoven
Huiswerkbegeleiding, Leerlingen, Strabrecht College, Geldrop
Huiswerkbegeleiding Leerlingen, Plein Helder School, Eindhoven
Huiswerkbegeleiding Leerlingen, Aloysius de Roosten, Eindhoven
Huiswerkbegeleiding Leerlingen, Novalis College, Eindhoven
Huiswerkbegeleiding Leerlingen, Huygens Lorentz Casimir Eindhoven
Huiswerkbegeleiding, Sint Lucas Eindhoven
Huiswerkbegeleiding Leerlingen, Antoon Schellens College, Eindhoven

Contact

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een vrijblijvende kennismaking of heeft u vragen?
Neem dan via onderstaand formulier of gegevens contact met ons op.

Vestiging Eindhoven
Jan van Hooffstraat 8
5611 ED Eindhoven

Vestiging Waalre
Raadhuisstraat 14
5582 JD Waalre

E-mail: info@dewildehuiswerkbegeleiding.nl
Tel: 040-2985062
Mob: 06-21666381
Ook buiten openingstijden bereikbaar

Openingstijden
Ma t/m vrijdag: 13:00 – 18:30
Zondag: 11:00 – 14:00

Telefonisch en per e-mail zijn wij altijd bereikbaar

  Na het versturen van dit formulier nemen we binnen uiterlijk één dag contact met u op. Werkt het formulier niet? Stuur ons een Mail